October 20, 2018

“IZDOMINIRALI” Radnici na izgradnji kanalizacije u Bijeljini razočarani jučerašnjim blokadama jer već godinu dana demonstriraju kako to “treba” raditi!

“IZDOMINIRALI” Radnici na izgradnji kanalizacije u Bijeljini razočarani jučerašnjim blokadama jer već godinu dana demonstriraju kako to “treba” raditi!

Danas u Bijeljini pojačani “kolaps” saobraćaja a nije “crveno slovo” ! Tragom te informacije pokušali smo savladati kilometar puta kroz gradsko jezgro! 

Ekipa portala semberske utvrdila je da su sve “čaršijske  priče” APSOLUTNA LAŽ jer su uspešno savladali deonicu od “Bosta” u  ulici Gavrila Principa do Svetih Vračeva za nepununih 22 minuta,doduše van špice i  zaobilaznim putevima a sa čekanjem na naplatu parkinga na ulazu u krug bolnice!

U razgovoru sa radnicima na izgradnji gradske kanalizacije saznali smo da su radovi ubrzani i da deonica od parka do bolnice u dužini od 200 metara “plafon”, biti završena u rekordnom roku i  neće ući u 14-ti mesec radova!

Ni u Japanu ne može brže tvrde naši “nejmari”!

Korisnike hitne medicinske službe ovih sparnih dana, “nejmari” mole da usklade sa radnim vremenom “nejmara” i da korištenjem usluga Hitne pomoći u vreme izvođenja radova usporavaju radove jer buka koju stvara vozilo “Hitne” utiče na njihovu produktivnost! 

Što se tiče blokada saobraćaja a vezanih za jučerašnje proteste povodom povećanja cijena goriva, “nejmari” izražavaju duboko nezadovoljstvo jer organizatori protesta nemaju razumevanja za potrebe građana i stvaranje gužve je apsolutno neprihvatljivo!

/semberske.com/

foto: radiobambi

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.