IZVINJAVALI SE NA TWITTER-u: Facebook je doživio najveći pad u istoriji

IZVINJAVALI SE NA TWITTER-u:  Facebook je doživio najveći pad u istoriji

Društvene mreža Facebook je uglavnom proradio nakon najvećeg pada u historiji. Ali, još uvijek ima problema, javlja CNN.

Već više od deset sati traju veliki problemi s najvećom društvenom mrežom. Radi se o vjerojatno s najvećim padom Facebooka u historiji.

Facebook je putem Twittera morao objašnjavati šta se dogodilo. Nisu puno rekli, samosu naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu.

Facebook@facebook

We’re aware that some people are currently having trouble accessing the Facebook family of apps. We’re working to resolve the issue as soon as possible.48.5K6:49 PM – Mar 13, 2019Twitter Ads info and privacy31.5K people are talking about this

Također, velikih problema još uvijek imaju Instagram, Whatsapp i Messenger. Riječ je o aplikacijama koje su u vlasništvu Facebooka.

Prvi problemi počeli su jučer oko 17 sati po našem vremenu.

Iako se Facebook učitavao, mnogi su prijavili probleme s objavama.

Problemi su se javili i na Instagramu. Korisnici nisu mogli refreshati naslovnicu niti objavljivati slike. Također, naslovnica Facebookovog messengera se nije željela učitati. Također, mnogi su prijavili probleme i s Whatsappom, posebno s učitavanjem slika na ovoj aplikaciji za dopisivanje.

Problem je globalan.

Problemi sa Facebookom širom svijeta - undefined
PrtScr: Problemi sa Facebookom širom svijeta

Posljednji put kad je Facebook imao ovako velikih problema, piše BBC, bilo je 2008. godine. Ali, tada je imao oko 150 miliona korisnika, za razlliku od 2,3 milijarde, koliko ih ima sad.

/radiosarajevo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.