October 17, 2018

Janica Kostelić: Federer je džentlimen, ali uvek izdvajam Đokovića

Janica Kostelić: Federer je džentlimen, ali uvek izdvajam Đokovića

Novak Đoković je veliki profesionalac, ali i vrlo korektna osobna koja zna da nađe meru na terenu i van njega, a čini mi se i da je veoma zabavan.

Janica Kostelić je prva povukla nogu i pokazala da su ljudi sa prostora bivše Jugoslavije talentovani i za individualne sportove.

Janica je dominirala alpskim skijanjem, tokom sedam sezona osvojila je tri velika Kristalna globusa, uz sedam malih, 30 pobeda, ukupno 55 podijuma. Uz dve to, osvojila je četiri olimpijska zlata, uz dva srebra i pet svetskih zlata. Karijera impozantna vredna divljenja iako je Hrvatica sa 25 godina otišla u penziju.

Trenutno Kostelićeva obavlja funkciju pomoćnika ministra sporta u hrvatskoj Vladi, a u intervju za “Večernji list” je pričala o Rodžeru Federeru i Novaku Đokoviću.

– Federera sam već upoznala i mogu da kažem da je pravi džentlmena, a ja od svih njih uvek izdvajam Đokovića, kojeg nikad nisam upoznala. Veliki je profesionalac, ali i vrlo korektna osobna koja zna da nađe meru na terenu i van njega, a čini mi se i da je veoma zabavan, rekla je Janica Kostelić, koja će u Brazili na Olimpijskim igrama možda imati priliku da upozna Srbina

Izvor: Novosti online

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.