Javna tribina u Bijeljini o problemima steriliteta

Javna tribina u Bijeljini o problemima steriliteta

Gradska uprava Grada Bijeljina, Udruženje „Mama M“ iz Bijeljine i Udruženje za borbu protiv steriliteta „Beba više“ iz Brčkog 18. aprila će u Bijeljini organizovati prvu javnu tribinu o problemima steriliteta „Upornost rađa“.
Mjesto održavanja tribine je Galerija Centra za kulturu „Semberija“, sa početkom u 18.00 časova.
U okviru tribine o temi infertiliteta (steriliteta) govoriće dr Sanja Stevanović, predsjednik Udruženja „Beba više“ Željko Lazarević, koordinator Udruženja „Beba više“ i predstavnik Udruženja u krovnoj evropskoj organizaciji „Fertility Europe“ Milijana Simić, te aktivisti Udruženja „Beba više“ iz Brčkog.
O podršci bijeljinske Gradske uprave parovima koji imaju problem sa sterilitetom govoriće šef u gradskom Odjeljenju za društvene djelatnosti Ljubica Mlađenović.
U okviru tribine biće prikazan i dokumentarni film pod nazivom „Priča o postanku“ koji su aktivisti Udruženja „Beba više“ snimili 2015. godine, a koji prati život para koji se upušta u postupak medicinski potpomognute oplodnje.
Organizatori pozivaju građane Bijeljine da prisustvuju tribini i daju podršku svakom šestom paru u našoj zemlji koji se susreo sa problemom neplodnosti.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.