Januar 21, 2020

I TO JE SISTEM Policija ga privela jer je GLADAN , mora i da plati 100 KM kazne

I TO JE SISTEM Policija ga privela jer je GLADAN , mora i da plati 100 KM kazne

Svakodnevno svedočimo sve težoj ekonomskoj situaciji sugrađana, koji su primorani na razne načine obezbediti sebi sredstva potrebna za život. Nažalost, pojedini nisu u određenim momentima zdravstveno sposobni raditi određene poslove, pa su primorani i mimo ponosa, onog “nama” kojeg imamo svi tražiti od sugrađana pomoć da bi se najeli, doslovno, piše usn.co.ba.

Tako se danas dogodio slučaj koji je zgrozio sve one koji su upoznati sa istim. Naime, policija je privela čoveka koji je svakodnevno mirno, nekada sedeći, nekada stojeći sa komadom kartona u ruci i šuteći sa porukom napisanom na kartonu molio građane za doslovno komad hleba, piše lokalni portal usn.co.ba.

“Pomozite, molim vas. Gladan sam!” i više je nego dovoljno da su mu svakodnevno ljudi pomagali donoseći hranu. Međutim, zbog kršenja javnog reda i mira, danas je dobio poklon i od policije od 100 KM kazne po prekršajnom nalogu.

Upitno je i remećenje javnog reda i mira, kao i da li je ovo prekršaj “prosjačenja”, ali čak i da jeste, da li mislite da oni koje svakodnevno vidimo da rade iste prekršaje budu privedeni po 4-5 sati da borave u pritvoru i dobiju ovakve prekršajne naloge, da ne spominjemo priču o organizovanom prosjačenju? Ako se dvostruki aršini događaju na ovakvim slučajevima, šta očekivati kada je reč o “onima gore”?, piše portal usn.co.ba.

Izvor: usn.co.ba

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.