Kada se ugase kamere svi politicari su zagrljeni i nasmijani

Kada se ugase kamere svi politicari su zagrljeni i nasmijani

Kada se kamere ugase i kada se lideri sklone od očiju javnosti ljubav procvjeta, objavio je mostarski portal Bljesak. Dodaju da tada nisu važni ni Hrvati, ni Bošnjaci, ni Srbi, ni ostali, ni revizija presude, ni majorizacija naroda. . .

Nakon dnevnih prepucavanja i optužbi koje su poslali na račun jedan drugog, šest lidera okupilo se za istim stolom večeras u Mostaru.

Vidno raspoloženi i nasmijani, Dragan Čović, Mladen Ivanić, Bakir Izetbegović, Aleksandar Vučić, Andrej Plenković i Filip Vujanović u jednom mostarskom restoranu započeli su druženje u totalno drugačijem ozračju u odnosu na ono kakvo su pokazali pred kamerama tijekom dana.

Ljuti neprijatelji i redoviti rivali pošteno su se izgrlili i izljubili, nasmješeni od uha do uha, a sve to zabilježio je fotoreporter portala Bljesak.info.

Inače, Dodik je danas u Mostaru poručio kako je Izetbegović ”nije nikakva faca” te je za njega ”simpatičan lik”, dok je Izetbegović podvukao kako je ”Hrvatska izvršila agresiju na BiH” i dodao da ”Milorad Dodik priželjkuje i planira podjelu BiH i kako je RS ekonomski pala na koljena”.

Jedno je očito – kada se kamere ugase i kada se lideri sklone od očiju javnosti ljubav procvjeta. Tada nisu važni ni Hrvati, ni Bošnjaci, ni Srbi, ni ostali, ni revizija presude, ni majorizacija naroda…

Za stolom su tako večeras zasigurno neke druge teme u odnosu na poruke koje su poslane danas, a što se tiče naroda… Eh, sve će to, očito, narod opet pozlatiti, već na sljedećim izborima!

(Bljesak.info)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.