Kamere snimile likvidaciju u Podgorici VIDEO

Kamere snimile likvidaciju u Podgorici VIDEO

Muškarca, koji je u subotu oko 12 sati ubio u centru Podgorice najprije Radivoja Jovanovića (42), a zatim i svoju pravu metu Miloša Šakovića 31), snimile su mnoge sigurnosne kamere.

Jedan uznemirujući snimaka procurio je u javnost.  Na njemu se vidi trenutak kada Šaković pokušava da umakne ubici bežeći iz pravca restorana “Forum” u kojem je bio sa prijateljima i suprugom, unutrašnjem dvorištem ispod tržnog centra “Ražnatović”.

Ubica u tamnoj odeći sa kačketom na glavi i pištoljem u ruci trči za njim. U jednom momentu na snimku se jasno vidi i kako ubica drži uperen pištolj u pravcu mesta gde je pobegao Šaković. Da nije reč o amateru već o profesionalcu koji vješto rukuje oružjem vidi se i po tome što je on u trku za Šakovićem uspio da repertira pištolj i nastavlja da puca.

Šaković na žalost nije uspio da umakne ubici, koji ga je ubio na 30-ak metara dalje. Poslije zločina, ubica se naoružan i bez žurbe, zaputio Zlatarskom ulicom a onda i Balšićevom, gdje mu se gubi svaki trag, ali ne i tragovi koji policiju mogli da dovedu do njega.

U dvorišnom dijelu nedovršene kuće policija je pronašla određene predmete za koje se vjeruje da pripadaju ubici. Riječ je torbici, kačketu i pištolju. Dva dana poslije zločina, istražioci su sve sigurniji da je ubistvo Šakovića osveta za ubistvo Dražena Čađenovića, koji je stradao u eksploziji bombe dvije noći ranije u garaži na Rimskom trgu, takođe u Podgorici.

Iako je ubijeni Šaković, brat od strica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, koji važi za viskokotiranog člana “škaljarskog” klana, dobro obaviješteni izvori tvrde da braća nisu bila u dobrim odnosima.

Navodno je Miloš održavao kontakte sa Igorom Božovićem koji je, operativno, označen kao jedan od vođa suprostavljenog “kavačkog” klana, što ga je na kraju moguće i koštalo života. I ne samo njega.

(Kurir.rs)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.