Februar 25, 2020

Koka-kola napravila “selfi bocu”

Koka-kola napravila “selfi bocu”

U poplavi raznoraznih “gadžeta” koji ponekad imaju smisla, ponekad baš i ne, ovaj je zaista poseban.

Koka-kola je, kao što svi znamo, jedan od najprepoznatljivijih brandova na svijetu, kao i jedno od najpopularnijih pića. Na stranu sad rasprave o tome koliko je zdravo piti Koka Kolu, ali činjenica je kako je Koka-kola odavno osvojila svijet i s tog trona gotovo da nikada ne silazi.

Moderna vremena nose nove izazova, marketinški odjeli Koka-kola kompanije rade neumorno kako bi svoj brand približili što većem broju korisnika čija je svakodnevica između ostaloga “sazidana” od toga da određeni broj sati provedu na svojim profilima otvorenim i aktivnim na nekoj od društvenih mreža.

Ali, interakciju sa ljubiteljima ovog pića i društvenih mreža Koka-kola je upravo odlučila podignuti na novi nivo U svojoj izraelskoj podružnici predstavili su prvu “selfi bocu” na svijetu!

Riječ je po posebno dizajniranoj kameri koja se sa svojim kućištem “natakne” na dno kultne boce Koka-kole od 500ml i selfi zabava je garantovana. Naime, tehnologija omogućuje da, nakon što se kamera upali, u trenutku kada se boca nagne pod uglom od 70 stepeni automatski “okine” fotografiju, odnosno selfi uživanja u okusu omiljenog pića.

Tu je i neizostavni USB port kojim svoje fotografije možete prebaciti na računar ili prijenosnik, a potom ih podijeliti na društvenim mrežama.

Sasvim sigurno nije riječ o izumu koji će zauvijek promijeniti svijet, ali sasvim sigurno će se naći dovoljno ljubitelja Koka-kole i selfija koji će se, kada bude dostupna u prodaji, priuštiti igračku koja vam osigurava “selfi bocu”.

 Izvor: zimodnevnik.hr

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.