September 20, 2018

Konačno se oglasio i Subašićev otac uz molbu svim medijima!

Konačno se oglasio i Subašićev otac uz molbu svim medijima!

Golman reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić maestralno je branio u dosadašnjem dijelu Mundijala na putu do polufinala, naročito protiv Danske i Rusije u penal serijama.

Posebno se istakao protiv domaćina Mundijala, jer je igrao pod povredom dobar dio završnice meča, bolovi nisu popuštali ni kada se išlo na bijelu tačku.

Momak iz Zadra koji je nekada imao problema zbog srpskog porijekla, sada je junak hrvatske nacije, sa kojom se poistovijetio i njegov otac Jovo Subašić.

“Šta da vam kažem, srce mi je kao kuća, jer je moj Danijel ponos Hrvatske! Jednostavno ne mogu opisati emocije koje su me pucale dok se odvijala prava drama kod izvođenja penala. Gledam fudbal otkad znam za sebe, gledao sam i neke ranije važne utakmice u kojima je moj sin imao zapaženu ulogu, ili pak odlučujuću, međutim, ovako nešto teško se može ponoviti”, kaže za “Zadarski.hr” Jovo.

On se ne tako davno odselio u rodno mjesto Zagrad, nadomak Benkovca, a meč sa Danskom želio je da odgleda u stanu u kom je zajedno sa suprugom Bojom, te sinovima Milanom i Oliverom živio godinama.

Jovo je zamolio novinare portala “Zadarski.hr” da “ne izvlače vani ništa kroz šta je prolazio Subašić junior, već da se samo raduju sadašnjem trenutku”.

“Iskreno, noć poslije velikog i stresnog okršaja s Dancima, nisam mogao oka sklopiti od uzbuđenja. Zvali su nas prijatelji iz svih krajeva svijeta, čestitali nam. I kako onda neću biti ponosan na sina koji je od svoje šeste godine uz fudbal i sport koji mu je doneo toliko radosti.  Glavno da se mi svi veselimo radi Hrvatske. I još ćemo!”, rekao je Jovo.

(Zadarski.hr)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.