October 19, 2018

Krstajić novi selektor Orlova

Krstajić novi selektor Orlova

Kako u piše Sportski žurnal, novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije biće Mladen Krstajić.

Mladen Krstajić je postavljen za vršioca dužnosti selektora A reprezentacije nakon što je raskinuta saradnja sa Slavoljubom Muslinom koji je reprezentaciju vodio do plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Krstajić je Orlove sa klupe vodio na dva prijateljska meča, protiv Kine i Južne Koreje, a do Muslinovog odlaska bio je član njegovog stručnog štaba.

Nekadašnji reprezentativac nije samostalno radio kao trener u dosadašnjoj karijeri. Trenutno je predsjednik FK Radnika iz Bijeljine i u Fudbalskom savezu Srbije je član Izvršnog odbora.

Pominjala su se razna imena u spekulacijama oko toga ko će zamijeniti Muslina na klupi. Od Dragana Stojkovića, Veljka Paunovića i Aleksandra Stanojevića (?) i Vladana Milojevića, pa do nekih pomjena da bi Vladimir Vajs mogao da sjedne na klupu reprezentacije koja ga je dva puta pobeđivala u kvalifikacijama u kojima je vodio Gruziju.

Kako piše Sportski žurnal samo je pitanje dana kada će na Izvršnom odboru (čiji je Krstajić član) biti odlučeno da Mladen Krstajić dobija povjerenje da Orlove povede u Rusiju.

(NN/sportklub.rs)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.