Krstajić: Poslao sam Rakitiću rakiju da časti Mesija i društvo

Krstajić: Poslao sam Rakitiću rakiju da časti Mesija i društvo

Nesređena situacija u Humskoj dotiče i nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je ostavio dubok trag u crno-belima i kao igrač i kao sportski direktor.

Mladen Krstajić iz Bijeljine poručuje da u predsedničkim izborima u FK Partizan daje podršku promenama i dolasku Nenada Bjekovića na čelnu funkciju.

– Nadam se da će legende kluba i opozicija kako ih vi nazivate u medijima imati snage da smene sadašnju upravu koja ništa dobro nije donela. Apsolutno sam za to da Nenad Bjeković bude predsednik, te da sadašnja struktura napusti Partizan – kaže Krstajić za “Blic”.

Predsednik Radnika, a nekadašnji as crno-belih, Krstajić, bavi se i proizvodnjom domaćih rakija. Dva paketa njegove dunjevače nedavno su završila kod fudbalera Barselone Ivana Rakitića.

– Rakitić nam je donirao sredstva za semafor i moj je veliki prijatelj. Kao mali znak pažnje poklonio sam mu dunjevaču kada sam boravio u Barseloni. Znam da su neki njegovi saigrači imali priliku da probaju rakiju, ne znam da li su Mesi i Nejmar bili među njima. Tražili su da pošaljem još koju bocu, pa ne sumnjam da će i oni biti među degustatorima, ako nisu prvi put – dodaje Krstajić kroz smeh.

Uspesima iz igračkih, aktuelni predsednik Radnika iz Bijeljine dodao je i plasman u finale Kupa BiH. Od njegovog dolaska u klub Semberci idu uzlaznom linijom, a pored borbe za trofej na državnom nivou boriće se i za Kup RS.

– Plasmanom u finale Kupa BiH napravljen je istorijski uspeh, ali na tome ne želimo da stanemo, već ćemo učiniti sve kako bismo osvojili taj pehar i obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Plasmanom u finale smo opravdali svaku uloženu marku, a sigurno da Evropa nije daleko. Kada sam pre 14 meseci imenovan za predsednika, bilo je svakakvih priča zašto sam došao u klub. Jedni su tvrdili da sam došao da operem neki novac, drugi da je to sve marketinški trik, a prava istina je da sam došao da od Radnika napravimo stabilan klub koji će postati simbol Bijeljine i kompletne RS. Ključ uspeha je domaćinsko ponašanje uprave i trenera, a onda i ekipa pruža maksimum.

Klub je među prvima u BiH dobio evro licencu.

– Organizacija u klubu je dignuta na viši nivo, ali moraćemo poraditi na nekim stvarima kako bi sve još bolje funkcionisalo. Sve obaveze smo servisirali na vreme, a u narednom periodu ćemo raditi na poboljšanju infrastrukture i povećanju budžeta. Sadašnji je isti kao i prethodnih nekoliko sezona, ali da bismo bili konkurentni sa najvećim timovima u BiH, moramo da imamo oko 1,2 miliona KM godišnje. Za to nam je potrebno da privrednici vide svoj interes u ulaganje u klub i da shvate da će se svaki uloženi dinar domaćinski i transparentno biti potrošen.

U finalu Kupa igraju se dva meča.

– Nismo protiv Širokog Brijega bili favoriti, pa smo ih prošli. Respektujemo Slobodu koja je veliki klub sa tradicijom još iz bivše SFRJ. Na klupi imaju Husrefa Musemića, a rezultati u prvenstvu i Kupu pokazuju da imaju odličnu ekipu. Bez obzira na to mi imamo šanse, a ekipa koja se bolje izbori sa pritiskom pred finale imaće veliku prednost. Nadam se uspehu, a zato što stadion u Bijeljini ne ispunjava uslove, želja mi je da evropske mečeve igramo u Banjaluci gde imam puno poznanika i prijatelja. Uz Kupa BiH želja nam je da osvojimo i Kup RS, te tako dokažemo da smo najbolji klub u ovom delu BiH.

Izvor:R.Jokić/Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.