September 21, 2018

Krstajić: Žižović ostaje trener bijeljinskog Radnika!

Krstajić: Žižović ostaje trener bijeljinskog Radnika!

Iako je Radnik upisao pet uzastopnih poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Mladen Žižović ostaje trener semberskog tima, potvrdio je prvi čovjek kluba iz Bijeljine Mladen Krstajić.

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić izjavio je za “Glas Srpske” da vjeruje u rad trenera Žižovića i da će Semberci brz izići iz situacije u kojoj se trenutno nalaze.

“Težak je period iza nas. Transformacija tima tokom ljeta, dobar start u šampionatu, a kasnije pad u igri, sve je to sastavni dio sporta. Uvjeren sam da tim Radnika ima kvalitet i ono što je najvažnije karakter i da će ubrzo izaći iz novonastale situacije. Bilo je tu dosta pehova sa povredama, nekih naših grešaka, ali i grešaka sa strane koje su direktno uticale na naše rezultate i siguran sam da će se situacija veoma brzo popraviti”, rekao je Krstajić za banjalučki list.

Reprezentativna pauza dobro je došla fudbalerima Mladena Žižovića da zbiju redove i pokušaju se vratiti na pobjednički kolosijek.

“Pokušaćemo da zaboravimo stvari koje su iza nas i da ekipu vratimo prije svega psihički na normalan put. Sreća je pa je pred nama nešto lakši raspored u prvenstvu, ako tako možemo reći. Zato ćemo u narednim susretima tražiti svoju šansu kako bi izašli iz rezultatske i bodovne krize. Nadam se da ćemo odoljeti svim kritikama koje su opravdane i da ćemo Radnik postaviti na zdrave noge”, istakao je Žižović, čiji tim u subotu od 14.30 časova igra kontrolnu utakmicu sa Spartakom u Subotici.

Izvor: mondo.ba

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.