Februar 06, 2019

LEP GEST “Hladno pivo” odbilo da zameni Bajagu kojeg su zabranili “branitelji” /foto/

LEP GEST “Hladno pivo” odbilo da  zameni Bajagu kojeg su zabranili “branitelji” /foto/

“Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo da razbijemo dileme i trileme oko toga: ‘Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živeli!!'”, napisali su na službenom Fejsbuk profilu Hladnog piva uz pesmu Bajage i Instruktora “Ovo je Balkan”.

Podsetiomo, Bajaga je trebalo da nastupi na manifestaciji Dani piva u Karlovcu, ali je u zvaničnom programu na veb sajtu izostalo ime srpskog izvođača. Tada je počelo da se priča da će umesto njih nastupiti upravo bend Hladno pivo.

Mediji su pisali da je do zamene došlo pod pritiskom dela braniteljskih udruženja i veteran koji su negodovali zbog najavljenog Bajaginog gostovanja.

“Ono što znamo je da je postojala inicijativa branitelja i na nama je da poslušamo ne samo branitelje nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za obranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti. U tom konceptu su date smernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj valja raspravljati”, rekla je nakon toga zamenik gradonačelnika Karlovca Andreja Navijalić.

/b92/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.