October 16, 2018

LET HUMANITARAN,DEMANTOVALI SVE A narod,na slici, GROHOTOM SE SMEJE

LET HUMANITARAN,DEMANTOVALI SVE A narod,na slici, GROHOTOM SE SMEJE

Srpska novinska agencija /SRNA/ u svom stilu i brzinom predskazanim imenom u ime vlasti demantovala je tvrdnje opozicije i iz Helikopterskog servisa donela srneće saopštenje,ne pečenje,mada je kuhinje očito bilo.

Elem, u sapštenju se navodi da helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

U vrlo nevještom saopštenju se navodi da je Cecin let realizovan u “znak zahvalnosti” Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je, kako saopštavaju iz Helikopterskog servisa Republike Srpske, o njenoj odluci da će “dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci”,navodno “uplati u humanitrane svrhe”.

U saopštenju navode da helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

Naravno, a ko bi drugi,BNTV objavljuje ovaj put sliku dva gde Veljko “mala beba” pevačicina, spava na Cecinom ramenu.

Il se malom zavrtilo od silnog kruženja ili je “mali” poželeo majkicu ili meko,a za narod je ostalo da pomuze magarca sa slike i to muškog!

“Mi stižemo u Banjaluku… A moja veeeeelikaaaaa beba spava” napisala je Ceca na jednoj od svojih objavljenih fotografija iz helikoptera koje dokazuju da je ona ipak stigla helikopterom vlade RS.

(BN TV/Semberske)

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.