October 22, 2018

Liječenje Marine Tucaković u Njemačkoj nije uspjelo

Liječenje Marine Tucaković u Njemačkoj nije uspjelo

Lečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspelo

Tucakovićki se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid lečenja.

– Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na celu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore – otkriva izvor blizak Tucakovićevoj.

Spisateljica Isidora Bjelica pre dve godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gde je pokušala da se izleči istom metodom.

– Pre dve godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me leče, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako deluje terapija. Bolnica “Adžibadem” u Makedoniji me je izvukla – otkrila je Bjelica, koja je pobedila opaku bolest.

Marinu podržavaju prijatelji sa estrade: Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Danijel Pavlović i mnogi drugi. Neki pevači odlučili su da stopiraju rad na albumu i sačekaju da Tucakovićeva ozdravi kako bi nastavili dalju poslovnu saradnju.

Novosti
foto:internet

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.