Ljepotica iz Bijeljine predstavlja “Dior” u Dubaiju

Ljepotica iz Bijeljine predstavlja “Dior” u Dubaiju

Tijana Nikolić, ljepotica iz Bijeljine s adresom u Njujorku, već nekoliko godina osvaja svjetske modne piste. Tijana je ovih dana boravila u Dubaiju radeći za veliki svjetski brend “Dior”, a u razgovoru za “Dnevni avaz” prenijela je svoje prve dojmove s ovog neobičnog, ali značajnog angažmana. 

 Nova kolekcija

– Radi se o prezentacijama “Diora” koje su održane u njihovom butiku u Emiratima, na kojima su predstavljene nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. One su bile otvorenog tipa, za sve klijente modne kuće “Dior”. Moram priznati da smo uživali radeći ovaj posao kako zbog radne atmosfere, tako i zbog slobodnog vremena, koje smo maksimalno iskoristili za obilazak grada, ali i za odmor i relaksaciju – priznaje nam Nikolić.

Tijana je karijeru započela na Izboru “Elite Model Look” Bosne i Hercegovine, kad je osvojila titulu prve pratilje. Tada su je primijetili svjetski agenti, koji su je angažirali u najvećoj modnoj agenciji “Woman”. Naša manekenka radila je za najveće brendove u Milanu i Parizu, dok je posljednjih godina stacionirana u Njujorku. Stoga joj ovo nije bio prvi put da radi za “Dior”.

 Pravo uživanje

– Osjećaj je bio, zaista, divan. Saradnja s “Diorom” traje nekoliko godina i, zahvaljujući njima, imala sam priliku da posjetim veliki broj azijskih zemalja s obzirom na to da se prezentacije ovog tipa često organiziraju baš posebno za azijsko tržište. Iako sam sada bila na Sedmici mode u Njujorku, njihov poziv stvarno nisam mogla odbiti, jer je raditi s cijelim timom “Diora” pravo uživanje – kaže ljepotica.

Nikolić tvrdi da su manekenke često u vezi sa sportistima, što ne može reći za sebe, jer partnera ne bira po profesiji kojom se bavi te je uvijek uspijevala da sakrije svoj emotivni život. Nakon Dubaija, putuje u Pariz, a zatim u svoju bazu Njujork. Na koncu poručuje da se nada da će u aprilu naći malo slobodnog vremena kako bi posjetila Bijeljinu i odmorila se u krugu porodice.

Privatni biznis

– U Bijeljini sam nekoliko puta godišnje, ali u kratkim vremenskim periodima, koje koristim da provedem sa porodicom i prijateljima. Osim toga, pokrenula sam privatni posao “Tiashirts” i “Duendestore”, koji je vezan za modu i gdje mogu pokazati svoju kreativnost. Kad nisam tu, dosta mi pomažu sestra i mama tako da to sve zajedno super funkcionira – ističe bh. manekenka.

/avaz/


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.