September 21, 2018

LOPARE Najavljena sanacija klizišta i putnih pravaca

LOPARE Najavljena sanacija klizišta i putnih pravaca

Direktor “Puteva Republike Srpske” Nenad Nešić i načelnik opštine Lopare Rado Savić najavili su danas da će biti sanirana neka klizišta i kolovoz na putnom pravcu Lopare-Gornja Tuzla.
Nešić je danas sa Savićem obišao puteve na ovom području koji su u nadležnosti “Puteva Republike Srpske”.

On je podsjetio da ovo javno preduzeće upravlja svim regionalnim i magistralnim putevima u Srpskoj, a Lopare pripadaju putnoj oblasti šest koju održava preduzeće “Bijeljinaput”.

“Obišli smo teren da se upoznamo o prioritetima kako bismo mogli otkloniti uočene probleme na putevima u našoj nadležnosti”, rekao je Nešić novinarima.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić izjavio je nakon sastanka i obilaska terena da je dogovorena sanacija nekih klizišta i kolovoza na putnom pravcu Lopare-Gornja Tuzla.

“Taj put dužinom jednog kilometra prolazi kroz industrijsku zonu, što je za Lopare veoma bitno, a u naselju Jablanica nakon izrade projektne dokumentacije biće izgrađen put”, najavio je Savić.

Današnjem sastanku u Loparama prisustvovao je i direktor Rudnika i termoelektrane “Ugljevik” Đorđe Popović, kao i nadzorni inženjer oblasti šest preduzeća “Putevi Republike Srpske” Dušan Topalić.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.