Decembar 09, 2019

Maleni Viktor iz Berana proglašen za najljepšeg dječaka svijeta! /FOTO/

Maleni Viktor iz Berana proglašen za najljepšeg dječaka svijeta! /FOTO/

Proglašen je za najljepšeg dječaka svijeta na dječijem svjetskom takmičenju ljepote “Miss and Mister World”, koje je održano u Turskoj!

Da je Viktor osvojio srca žirija i postao najljepši dječak svijeta, potvrdila nam je njegova majka, koja je kratko kazala da su veoma srećni i uzbuđeni.

Zahvalila je svima koji su im pomogli da ostvare san.Inače, maleni viktor iz Berana, najmlađi je član modne agencije “Top 3 Models Montenegro”.Viktor je, kako su nam saopštili,takođe, učestvovao na Internacionalnom dječijem fashion week-u gdje se predstavio u svojoj tradicionalnoj crnogorskoj nošnji noseći zastavu Crne Gore.I pored toga što Viktor ima samo tri godine on je uspiješno savladao sve što se zahtijeva od jednog mistera svijeta, i dokazao da godine ne mogu biti prepreka , on je svoj san počeo da živi, saopšteno je iz te modne agencije.

Viktor je na svjetsko takmičenje otišao po ličnom izboru nacionalnog direktora i vlasnice licence za ta prestižna takmičenja za Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju Ivane Šćekić , koja je od početka vjerovala da ce Viktor plasirati u sami vrh na  svjetskom takmičenju.

Modna agencija “Top 3 Models Montenegro” već, kako su nam saopštili priprema djecu za svjetsko takmičenje ”Prince and Princess World” koje se održava u septembru.

Nadaju se se da će  i dalje na svjetskoj sceni blistati, jer, kako zaključuju, Crna Gora ima lijepu djecu koja posjeduju i određene talente.

/aktuelno.me/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.