Septembar 25, 2020

“MASOVNI PROTESTI” pred poslovnicom M:TEL-a u Bijeljini /foto/

“MASOVNI PROTESTI” pred poslovnicom M:TEL-a u Bijeljini /foto/

Danas u podne,tačnije u pet do dvanest, ispred poslovnice M:TEL-a u Bijeljini okupila je se “veća” grupa nezadovoljnih građana!

Povod ovoga puta nije što nas “prijatelji” iz M:TEL-a onako jaranski deru cijenama mobilnih i internet usluga nego je sasvim druge prirode.

Naime iako je svima pa i svrakama u gradskom parku u Bijeljini poznato da nisu lake ruke po pitanju sponzorstva sportskih i kulturnih manifestacija u Bijeljini,pa tu praksu već tradicionalno nastavljaju iz godine u godinu,to nije povod današnjeg okupljanja!

Nisu ni besplatne dopune koje političke partije distribuiraju svake druge godine u septembru i početkom oktobra, to je već plaćeno kroz račune građana par mjeseci nakon izbora.

Izlaskom na teren naše “mnogobrojne” reporterske ekipe od prisutnih koje smo zatekli smo upućeni da se informišemo o razlozima protesta na fejsbuk profilu “lidera” Bobana L. /prezime poznato redakciji,al je lice svima,gledaj bolan sliku/ ovog protesta.

Zahtjev prenosimo u cijelosti:

“Naime kako u M:tel-u imam dobrog prijatelja. A i neki VIP status pretplatom od nekih 150 marki, odlučih uzeti i ja za 1KM Samsung S8.
A kako vec 15 dana skoro svakodnevno naidjem u Mtel da pitam dal’ je stigao telefon ( a nije), nije red da i Vas isključim iz te priče.
Od danas idem svakodnevno, pa da vidimo dokle!!!”

Portal semberske.com pratiće “dešavanje naroda” pred poslovnicom M:TEL-a i narednih dana izuzev ako u dobroj praksi naše politike ne podlegnemo “neprincipijelnim pritiscima u vidu reklame itd.

Uz tebe smo Bobane

semberske.com

 

About The Author

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.