Decembar 14, 2019

MEDIJI U SARAJEVU “GLASNO” ĆUTE /video/: Troje poginulo,dvoje kritično,auto neregistrovan,”divlje” tablice…

MEDIJI U SARAJEVU “GLASNO” ĆUTE /video/: Troje poginulo,dvoje kritično,auto neregistrovan,”divlje” tablice…

Jučerašnja teška saobraćajna nesreća koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na autoputu A-1 na samoj petlji Butile, u smjeru Vlakovo – Stup na ulazu u Sarajevo privukla je pažnju javnosti!

Dugo u medijima nije objavljeno da li ima nastradalih a  šta je uzrok nesreće i do danas se niko ne izjašnjava o uzroku!

Svako saopštenje ili novinarski članak u prvi plan ističu ima li povređenih i koji je uzrok nesreće a ova nesreća govori sve sama o sebi i upadljivo je da su federalni mediji “glasno” ćutali kada je ova nesreća u pitanju.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u 18.25 časova, na licu mjesta poginula je osamnaestogodišnjakinja čiji su inicijali I.A. iz Sarajeva i N.N. /17/ iz Sarajeva a od posledica nesreća oko 20.00 časova preminula je djevojka čiji su inicijali O.L. /17/.

Teške tjelesne povrede, opasne po život, zadobila je i osmanaestogodišnja O.A. i dvadesetogodišnji vozač čiji su inicijali E.A takođe iz Sarajeva.

Svi oni bili su u automobilu “bmv iks pet” koji je juče udario u zaštitnu metalnu ogradu i stub pored kolovoza  a automobil je bio neregistrovan i imao je različite registarske oznake na prednjem i zadnjem dijelu.

/semberske,avaz/

 

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.