August 07, 2020

Mićić u posjeti Kumanovu

Mićić u posjeti Kumanovu

Povodom Dana opštine Kumanovo, 11. novembra, gradonačelnik Mićo Mićić posjetio je ovaj bratski grad, sa kojim Grad Bijeljina više od deset godina ima potpisanu Povelju o bratimljenju.
– Još od 2006. godine, kada smo se pobratimili sa Kumanovom, redovno se posjećujemo i razmjenjujemo iskustava u oblastima kulture, ekonomije i međunarodne saradnje. Posjeta Kumanovu povodom Dana opštine bila je još jedna prilika da učvrstimo naše bratske veze i razgovaramo o mogućnostima za realizaciju zajedničkih projekata. Saradnja sa jedinicama lokalne samouprave u inostranstvu sve više dobija na značaju, jer pomaže u prevazilaženju granica u regionu, ali i u procesima evropskih i svjetskih integracija – ocijenio je gradonačelnik Mićić, dodajući da su bratske veze sa Kumanovom mnogo puta dokazane i da će dva grada nastaviti da ih unapređuju i proširuju.
Bratska veze posebno su došle do izražaja tokom poplava u Bijeljini i vanredne situacije u Kumanovu – kada su dva grada upućivali nesebičnu pomoć jedan drugom.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.