Mira Marković,udovica Slobodana Miloševića na aparatima za disanje

Mira Marković,udovica Slobodana Miloševića na aparatima za disanje

„Prema poslednjim informacijama od juče prepodne, situacija se blago pogoršala, a lekari navode da bi naredna 24 sata mogla biti i presudna“

Nastavlja se drama! Kao što je „Alo!“ prvi ekskluzivno objavio, Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića, nalazi se u bolnici u Sočiju, gde je, prema poslednjim informacijama, u teškom zdravstvenom stanju. Mira se trenutno nalazi na aparatima i do zaključenja ovog broja, trajala je njena borba za život.

– Gospođa Marković je priključena na aparate za disanje, a nalazi se u komi. Nakon poslednje hirurške intervencije, a imala ih je ukupno četiri u prethodnom periodu, zbog njenog zdravstvenog stanja, došlo je do pada vitalnih funkcija, zbog čega je morala da bude priključena na aparate. Lekari smatraju da će naredna 24 sata biti možda i presudna – naveo je za „Alo!“ juče prepodne izvor iz Sočija.

Telefon Mire Marković, na koji je do sada uvek bila dostupna i juče je zvonio, ali se na pozive redakcije „Alo!“ niko nije javljao, a Milutin Mrkonjić, dugogodišnji prijatelj porodice Milošević, za naš list je izjavio:

– Zaista nemam nikakvih informacija u ovom trenutku, tako da ne mogu ništa da komentarišem – naveo je Mrkonjić.

 Hadži Dragan Antić je takođe kratko poručio da „ništa ne zna“, dok se do zaključenja ovog broja nije oglašavao ni SPS, partija kojoj je nekada predsedavao Slobodan Milošević.

Mira Marković je u Rusiju stigla 2003. godine i od tada živi u Moskvi, a iako nikada nije zvanično potvrđeno, mediji su objavili da je krajem 2007. dobila i politički azil. Tokom prethodnih godina sporadično se pojavljivala u domaćim medijima.

Marko uz majku

U Sočiju se, kako „Alo!“ saznaje, nalazi i njen sin Marko Milošević, koji je svakog dan obilazi i koji je u neprekidnom kontaktu s lekarima.

(Alo) 


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.