October 17, 2018

Mladi štoper Radnika pred transferom u inostranstvo

Mladi štoper Radnika pred transferom u inostranstvo

Posle odličnih partija u dresu Radnika i mlade reprezentacije BiH štoper Besim Šerbečić ove zime se našao na meti nekoliko klubova iz inostranstva.

Mladi defanzivac bijeljinskog premijerligaša mogao bi uz adekvatno obeštećenje promeniti klub čime bi se kasa semberskog tima značajno popunila.

Posrednik u pregovorima je nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović, ali se ime kluba koji je „zagrizao“ drži u tajnosti.

– Znam da postoji interesovanje nekoliko klubova iz inostranstva i da je jedna ponuda konkretna, pa ne bi bilo iznenađenje da u dogovoru sa upravom kluba napravim inostrani angažman. Trenutno sam potpuno posvećen pripremama Radnika. Dolazak u bijeljinski klub je bio pun pogodak, jer sam stigao i do dresa mlade reprezentacije BiH, te poziva u A tim. Svima u klubu dugujem veliku zahvalnost. Upravo zbog toga se nadam da ću odlaskom u inostranstvo klubu doneti finansijsku stabilnost i pomoći da se na proleće ostvare svi zacrtani planovi – rekao je Šerbečić.

Šerbečić je ranije boravio na probi u Standardu iz Liježa, ali nije dobio neophodne papire pa se vratio u BIH i zaigrao za bijeljinski tim.

U ekipu Radnika je došao u julu 2016. godine, a nastupao je za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju BiH.

Mladi defanzivac se našao i na širem spisku novog selektora Roberta Prosinečkog za turneju po Sjedinjenim državama

– Poziv u seniorsku reprezentaciju je čast i veliki motiv da u nastavku karijere pružam još bolje partije. Za mene je to priznanje za dosadašnje partije i dokaz da su me stručnjaci primetili kako u Radniku tako i mladoj reprezentaciji. Ako dobijem šansu učiniću sve da je opravdam-istakao je stameni defanzivac.

Franić danas u stroju

Štoper Bijeljinaca Domagoj Franić, danas će se priključiti ekipi treera Mladena Žižovića i početi sa treninzima.

Pomenuti fudbaler je dobio dozvolu šefa stručnog štaba da propusti prozivku i prva tri dana priprema zbog privatnih obaveza.

Bijeljinci će do 29. januara da rade u svom gradu, a onda će se preseliti na crnogorsko primorje, tačnije u Rafailoviće.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.