October 15, 2018

MUNDIJAL Srbija sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom!

MUNDIJAL Srbija sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom!

Fudbaleri Srbije igraće sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom u grupi E Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji.  Srbija ”dobro” prošla: Idemo na Brazil, ”Malu Albaniju” i Kostariku! Žreb u Moskvi rekao svoje. . .

Srbija je na žrebu u moskovskom Kremlju imala dobar žreb jer je, uprkos teškim prognozama, izbegla “grupu smrti” i imaće solidne šanse da se plasira u nokaut fazu.

Prvi duel ‘Orlovi’ će igrati 17. juna u Samari.

Grupa A: Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija
Grupa B: Portugalija, Španija, Iran, Maroko
Grupa C: Francuska, Peru, Danska, Australija
Grupa D: Argentina, Hrvatska, Island, Nigerija
Grupa E: Brazil, Švajcarska, Kostarika, Srbija
Grupa F: Nemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja
Grupa G: Belgija, Engleska, Tunis, Panama
Grupa H: Poljska, Kolumbija, Senegal, Japan

Uskoro opširnije…

Srbija će na Prvenstvu Sveta u Rusiji 2018.godine igrati u grupi E zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kostarike, odlučeno je žrebom u Moskvi.

Može se reći da su Orlovi solidno prošli. Tačno je da nas čeka epski duel sa Brazilom, prvi na Mundijalu još od 1974.godine, ali Srbija ima čemu da se nada. Prvenstvo ćemo otvoriti duelom sa Kostarikom i biće to idealna prilika da trijumfom najavimo plasman u osminu finala. Našu selekciju je izvukao legendarni italijanski defanzivac Fabio Kanavaro.

Uz pretpostavku da je Brazil najveći favoriti jasno je da će nam Švajcarci biti najveći rivali za prolaz dalje. Gledajući tok i ishod žreba bingo bi predstavljala grupa A gde će igrati Rusija, Arabija, Egipat i Urugvaj… Međutim, izbegli smo društvo Portugala i Španije, a dobro je što nismo zapali u grupu sa Nemačkom i Meksikom.

Svetsko prvenstvo biće održano od 14. juna do 15. jula 2018. godine u 11 ruskih gradova, a titulu brani selekcija Nemačke.

Izvor: B92

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.