Septembar 24, 2020

Muškarac silovao psa

Muškarac silovao psa

U Zenici je danas, u naselju Babina Rijeka, zabeležen nesvakidašnji incident monstruoznog silovanja psa. Brojni građani, koji su svedočili i otkrili ovaj gnusan čin, ostali su šokirani kada su uočili da još uvek nepoznati muškarac bludniči nad psom.

Šokirana prizorom

Kako saznaje Avaz, meštanka zgrade ispred koje je došlo do silovanja psa uočila je muškarca kako već drugog psa odnosi u kućicu, što joj je odmah bilo sumnjivo. U prvi mah je pomislila da ih odnosi u kućicu da ih tuče ili veže. Međutim, kada je došla do kućice, ostala je šokirana prizorom. Nepoznati muškarac silovao je psa. Vidno uznemirana, počela je vikati na muškarca, međutim, ni on nije šutio. Pretio je starijoj ženi. Kada je kazala da će ga izbosti makazama, muškarac se dao u beg.

Odmah je o celokupnom slučaju obavestila policiju, a vest se brzo proširila po ovom zeničkom naselju. Niko nije ostao ravnodušan, posebno jer, kako kažu meštani, mogu skloniti pse s ulice ali šta učiniti ako se nešto slično desi sa njihovom decom.

Oštra reakcija „Šape“

Zbog ovog slučaja, oglasili su se i iz Udruženja “Šapa” Zenica, koji od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) zahtevaju hitno provođenje istrage, identifikovanje i sankcionisanje počinioca.

– Očekujemo od nadležnih da odmah provedu hitnu istragu i identifikuju počinioca ovog monstruoznog čina. Zlostavljanja, mučenja, silovanja i ubijanja napuštenih životinja su krivično delo. Seksualno zlostavljanje životinja spadaju u formu devijantnog patološkog ponašanja i kao takvo mora biti okarakterisano opasnim po društvo, sredinu, ljude i životinje ali i sankcionisano – oštro su poručili iz “Šape”.

Apel građanima

Iz „Šape“ su apelovali na građane da, ukoliko primete, sumnjiva ponašanja pojedinaca te zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika odmah prijave MUP ZDK.

– Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dete, nečija kći, sestra, supruga – zaključili su u reakciji iz “Šape”.

Javnost zgrožena

Da su Zeničani takođe ogorčeni najbolje pokazuju komentari i objave na društvenim mrežama, gde brojni građani osuđuju silovanje nedužnog psa.

– Ja se nadam da će ga optužiti onako kako treba i da će krivični proces biti brz i učinkovit. U šoku sam, i ne verujem!!! Koliko čovek mora biti bolestan da učini ovako nešto – jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

(Blic)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.