Naglo dodao gas i udario policajca

Naglo dodao gas i udario policajca

Dušan Grabovica (21) iz Prijedora uhapšen je noćas u Banjaluci zbog sumnje da je tokom rutinske kontrole udario policajca automobilom škoda, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Naime, tokom obavljanja redovnih poslova u ulici Save Kovačevića u Banjaluci policijski službenici uočili su i pokušali zaustaviti vozilo marke škoda, međutim vozač je odbio da se zaustavi, te je nakon približavanja policijskom službeniku naglo dodao gas, udario ga vozilom, nastavio da bježi, ali je nedugo zatim zaustavljen u Ulici dr Mladena Stojanovića.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, sinoć su oko 02.45 časova lišili su slobode D.G. iz Prijedora osumnjičenog da je iste večeri oko 02.20 časova izvršio krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U Saopštenu dodaju da je policijskom službeniku ukazana medicinska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka, a od osumnjičenog je oduzeto vozilo, i kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. 

O svemu je upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela.

/nezavisne/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.