Nakon teške povrede BH košarkaša,lijep gest Dodika :”Izdrži, majstore, svi smo uz tebe”

Nakon teške povrede BH košarkaša,lijep gest Dodika :”Izdrži, majstore, svi smo uz tebe”

-Izdrži, majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi rekao sve što možeš i umiješ.

– Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio pismo podrške povrijeđenom bosanskohercegovačkom košarkašu Jusufu Nurkiću.

“Neprijatno me je iznenadila vijest o teškoj povredi koju si doživio na kraju utakmice sa Bruklinom, u kojoj si, kao i do sada, pružio sjajnu partiju. Кao čovjek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan, želim da ti uputim iskrene riječi podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren”, kaže se u Dodikovom pismu podrške Nurkiću.

Dalje se navodi da Dodik cijeni Nurkićevu igru i da se radovao briljantnim nastupima za Portland u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi u kojoj nastupaju najbolji, među kojima si i ti, ravnopravno se noseći s divovima svjetske košarke.

“Izdrži, majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi rekao sve što možeš i umiješ”, naveo je Dodik.

BN TV


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.