October 17, 2018

„Nektar OK Fest“na Tjentište dovodi zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene

„Nektar OK Fest“na Tjentište dovodi zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene

Iako je do početka „Nektar OK Festa“ na Tjentištu ostalo nešto više od tri mjeseca interesovanje publike, a posebno one najvjernije, OK kampera, ne jenjava. Veliko interesovanje za peti po redu „Nektar OK Fest“, prema riječima Karoline Karalić, portparolke festivala, vlada u cijelom regionu, a već u prvih mjesec dana tokom trajanja super i ekstra ponude za boravak u festivalskom kampu mnogobrojna publika je osigurala svoje mjesto.

– Paketi za boravak u OK kampu i dalje su u ponudi svima onima koji žele da se 6, 7. i 8. jula fenomenalno provedu na Tjentištu uz najveće zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene. Kamp paketi od 1. aprila dostupni su po novim cijenama i to OK kamp paket koji podrazumjeva trodnevni boravak u festivalskom kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima koji će se realizovati na tri bine po cijeni od 35 KM, a ako tome još dodamo i uslugu prevoza iz nekih od većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad dobijamo ponudu paketa tri po cijeni od 70 KM po osobi. Paket OK kamp za sve zainteresovane biće dostupan i na licu mjesta, na recepciji OK kampa na Tjentištu po tada važećim cijenama – ističe Karalićeva.

„Nektar OK Fest“ ove godine, dodaje ona, na Tjentište dovodi zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene koji će u magičnom i jedinstvenom ambijentu NP Sutjeska publici priuštiti provod za pamćenje.

– U večernjim časovima na „Jägermeister main stageu“ za atmosferu su zaduženi: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S., Elemental . Kako zabave ne bi nedostajalo ni tokom dana pobrinuće se izvođači na OK bini na kojoj nastupaju: Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts, Ritam nereda. Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za najbolju OK avanturu koja vas čeka na Tjentištu, posjetite zvaničnu stranicu festivala  http://okfest.net/#paketi  – poručuje Karalićeva.

/Blic/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.