Oktobar 30, 2020

NOVA SAZNANJA O UBISTVU SLAVIŠE KRUNIĆA Kovačevića ubio odbjegli Đukanović?

NOVA SAZNANJA O UBISTVU SLAVIŠE KRUNIĆA Kovačevića ubio odbjegli Đukanović?

Željka Kovačevića, zvanog Strijelac, tokom napada na Slavišu Krunića i njegovu pratnju u aprilu ove godine u Glamočanima kod Banjaluke ubio je odbjegli Benedi Đukanović, saznaje EuroBlic. Za Đukanovićem Interpol je na osnovu zahtjeva Okružnog suda u Banjaluci raspiso međunarodnu potjernicu.  Okružni sud u Banjaluci Đukanoviću je odredio mjeru pritvora, a budući da nije dostupan pravosudnim organima, za njim je nakon centralne raspisana i međunarodna potjernica.

Izvor tog lista otkriva da je Kovačević ubijen hicem ispaljenim iz puške.

– S obzirom na to da su u napadu na Krunića i njegovu pratnju, puške koristili jedino napadači Đukanović i Kovačević, zaključak je jednostavan. Međutim, ono što je i dalje nejasno jeste da li je Đukanović pucao u Kovačevića kako bi zameo tragove ili se radilo o kobnoj slučajnosti, koja je bila izazvana panikom u redovima dvojice napadača, jer nisu očekivali da će na mučki napad iz zasjede biti uzvraćeno – stoji u tekstu EuroBlica.

Dalje navode da novi rezultati u istrazi otkrivaju da je Kovačević ubijen puščanim zrnom ispaljenim iz blizine.

Da li je Đukanović imao naređenje da nakon ubistva likvidira Kovačevića ili se radilo o kobnoj slučajnosti, koja je bila izazvana panikom jer je pucano i prema napadačima, to će utvrditi dalja istraga”, objasnio je neimenovani izvor lista.

Do sada se tvrdilo da je Željka Kovačevića ubio Goran Ilić koji je bio u pratnji.

Slaviša Krunić mučki je ubijen u sačekuši 22. aprila u večernjim časovima u blizini svoje kuće u Glamočanima kod Laktaša. U napadu je ubijen i njegov pratilac Žarko Pavlović, dok je vozač Goran Ilić ranjen.

U razmjeni vatre ubijen je i jedan od napadača Željko Kovačević, a iste noći uhapšen je i Emilio Baldo, dok se i dalje traga za Benedijem Đukanovićem.

Za Đukanovićem je raspisana i potjernica.

MUP RS u sklopu ove istrage sarađuje i sa bezbjednosnim strukturama Srbije.

Nezvanične informacije govore da je Đukanović uspio da pobjegne u Srbiju, ali za to nema potvrde.

Nedavno je otkriveno da je saučesnik u ubistvu i radnik agencije Sektor sekjurtija, koja je bila u vlasništvu Slaviše Krunića, Rodoljub Gajić, koji je, takođe. uhapšen.

BN TV


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.