October 18, 2018

Novak počeo pripreme

Novak počeo pripreme

Đoković radi sa kondicionim trenerom Panikijem i fizioterapeutom Badijom. Naš teniser traži drugog trenera, uskoro raspored za start sezone

U RODNOM gradu Novak Đoković pali motore za sledeću sezonu. Srpski teniser već po navici meša posao i zadovoljstvo u Beogradu, pa je stigao sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, ali i sa delom stručnog štaba – kondicionim trenerom Markom Panikijem i fizioterapeutom Ulisesom Badijom.

Trenutno 12. igrač planete, tokom prethodna četiri meseca pauze, zbog povrede desnog lakta uglavnom je radio samo na fizičkoj spremi, jer su mu doktori preporučili da ostavi reket po strani.

Nekadašnji broj jedan u utorak je stigao u srpsku prestonicu i počeo sa pripremama za Australijan open na svojim teniskim terenima na Dorćolu. Tu je i prethodnog puta punio pluća trčanjem pored reke.

Novak svakog dana radi i u teretani, a raspored u Beogradu mu je prilično zgusnut zbog privatnih obaveza. Članove stručnog štaba i menadžere je vodio na košarkašku utakmicu između Crvene zvezde i CSKA, na kojoj nije ostao do kraja. Snimao je i zabavne emisije, a u subotu će učestvovati u događaju koji organizuje njegova Fondacija.

Iako je u rodni grad stigao pre svega da proslavi porodičnu slavu Aranđelovdan 21. novembra, naš teniser sa timom pravi planove za narednu sezonu i okviran raspored za uvodne nedelje.

– Još ne mogu da pričam o laktu, nije baš sve to tako jednostavno – promenio je temu Novak tokom kratkog razgovora sa novinarima u “Areni”.

Time je potvrdio da ne ide baš sve po loju u periodu oporavka i da nastup u Australiji nije siguran, o čemu je govorio i njegov prvi trener Andre Agasi. Legendarni Amerikanac će biti s njim na grend slemovima, a Đoković bi veoma brzo trebalo da donese odluku o drugom treneru. Radek Štjepanek je završio igračku karijeru, a čim ga je Nole u petak zapratio na “Instagramu”, ponovo se pokrenula priča o tome da je Čeh prvi kandidat za tu poziciju.

Izvor: Novosti

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.