August 06, 2020

Novogodišnji prijem kod Mićića

Novogodišnji prijem kod Mićića

S ciljem osvrta na saradnju u 2017. godini i neformalnog razgovora o mogućnostima za unapređenje saradnje u narednoj godini, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je organizovao prijem za poslanike i predstavnike političkih stranaka sa područja Grada Bijeljina.
– Zajednički smo zaključili da je ova godina bila vrlo teška i finansijski komplikovana, ali smo uspjeli da prebrodimo sve izazove. Najbitnije je da smo usvojili budžet za narednu godinu, tako da je funkcionisanje lokalne zajednice obezbijeđeno, a naredne godine u planu su mnogobrojni projekti. Završićemo izgradnju škole i vrtića na Ledincima, zgrade Centra za socijalni rad, a nastavićemo i izgradnju kanalizacije – najavio je, između ostalog, gradonačelnik Mićić, koji je svim političkim subjektima poželio srećnu i uspješnu 2017. godinu.
On je istakao da je izuzetno zadovoljan radom i saradnjom sa strankama pozicije, ali i da je opozicija vrlo važan korektivni faktor u funkcionisanju svake lokalne zajednice.
Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković je naveo da je zadovoljan radom Skupštine u ovoj godini i da je bijeljinski parlament rijedak primjer skupština koje funkcionišu u punom kapacitetu.
– Svi radni materijali koji su bili uvršteni u skupštinsku proceduru su i usvojeni. Uvijek imamo konstruktivnu raspravu, bez opstrukcija i sve sjednice su redovno održavane – istakao je Marković.
Prisutni predstavnici političkih stranaka su istakli da su opredijeljeni da doprinesu stabilnim odnosima političkih stranaka u cilju društveno-ekonomskog napretka Grada Bijeljina.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.