August 14, 2020

OBJASNIO U 5 REČI “Nema boljeg, goreg nećemo naći” /VIDEO/

OBJASNIO U 5 REČI “Nema boljeg, goreg nećemo naći” /VIDEO/

Stanovnike Kotraže TV voditelj je upitao šta misli o posjeti Vučića njihovom selu, a odgovor je bio filozofski precizan: “Boljeg nemamo, goreg nećemo naći. ”

Protekle nedjelje održani su lokalni izbori u Lučanima, gradu na zapadu Srbije. Ovaj događaj izazvao je pažnju političara, analitičara, medija – neobično veliku obzirom na činjenicu da Lučani broje svega 20-ak hiljada stanovnika.

Uoči izbora u Lučane je stigao čak i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kako bi dao podršku kandidatima njegove Srpske napredne stranke (SNS).

Tokom posjete opštini Lučane, Vučić je obišao i tamošnje selo Kotraža gdje je nastao video klip koji je postao hit na internetu, prenose portali.

Stanovnike Kotraže TV voditelj je upitao šta misli o posjeti Vučića njihovom selu, a odgovor je bio filozofski precizan: “Boljeg nemamo, goreg nećemo naći.”

Ovaj odgovor prokomentirao je i Zoran Kesić u kultnoj emisiji “24 minuta”.

“Džaba vam svi politički analitičari od 1991. do danas, jeste li vidjeli kako se analizira situacija u Srbiji u pet riječi. Anonimnom filozofu iz Lučana zahvaljujemo na ovoj ‘coelhovskoj’ misli. Od ove narodne mudrosti ništa bolje nećemo smisliti”, rekao je popularni Zoran Kesić.

(Agencije)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.