October 20, 2018

Ona je pop zvezda srpskog porekla i hrli ka svetskom vrhu

Ona je pop zvezda srpskog porekla i hrli ka svetskom vrhu

Rika je mlada i uspešna pop zvezda, kompozitor, pevač. Rođena je u Londonu, ali je njeno poreklo sa ovih prostora. Tačnije, iz Beograda. A svi svetski mediji i poznavaoci svetske muzičke scene predviđaju joj planetarni uspeh.

Sve je počelo još prošle godine kada je sa svega 16 godina objavila pesmu “Peace for Syria” sa ciljem da se pomogne deci izbeglicama.

Iako nije imala ideju ni nameru da postane popularna, snimila je pesmu, samostalno je “okačila” na Jutjub i za kratko vreme “dobila” je više od 800.000 pregleda.

Preko noći je postala internet-senzacija. Tako su je prozvali britanski mediji. Predvideli su joj i ozbiljnu karijeru, a ona je nastavila da komponuje, piše…. Snimila je spot za singl “No Need” sredinom septembra i već je postala prepoznatljiva.

Već je uspela da se nađe rame uz rame sa Edom Širanom na listi BBC Asia’s Artist of the Week. Za sebe kaže da je pop pevačica sa primesama RnB zvuka. Obožava da jede picu, fan je Bruna Marsa, a volela bi da sarađuje sa Džastinom Biberom.

U jednom duhovitom intervjuu rekla je da iako obožava roditelje, kada bi mogla da bira, volela bi da je naslednica Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa.

“Moj singl je posvećen humanosti, tome kako nema potrebe da budemo grubi i neljubazni jedni prema drugima”, rekla je britanskim medijima.

Izvor: B92

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.