August 06, 2020

Ostrvo za preljubnike

Ostrvo za preljubnike

Sajt za pronalaženje ljubavnika Illicit Encounters kupiće privatno ostrvo, koje će nazvati “Zabranjen odmor” i koje će 2017. primiti prve posetioce.

Ovo ostrvo će praktično biti “seks odmaralište”, a ideja je da ljubavnici koji žele zajedno da putuju, ne moraju da se skrivaju i šunjaju po hotelima, već će to moći opušteno da rade na privatnom ostrvu.

U ovom odmaralištu, u kojem će imati i SPA usluge, dodeljivaće im se i testovi za polne bolesti, ukoliko požele da se testiraju.

Ostrvo se nalazi u Engleskoj, a oni koji žele da “na miru” varaju svoje partnere, moraće da izdvoje između 5.000 i 15.000 funti za boravak od nedelju dana. U cenu su uključeni obroci koje će dobijati u sobi, a gosti će moći da koriste i teniske terene.

Ovaj sajt je išao toliko daleko u smišljanju prevare, da će čak gostima na raspolaganju biti i kancelarije, da bi sve delovalo ubedljivije kada na Skype-u pričaju sa svojim partnerima ili partnerkama kojima su rekli da su na poslovnom putovanju – kako to obično biva.

Osim toga, gostima će biti ponuđeno i da boravak u “seks odmaralilštu” regulišu bez ikakvih papira i dokumenata, kako ne bi partnerima morali da objašnjavaju “odakle taj račun”.

“Pregovori o kupovini ovog privatnog ostrva su u toku. To će biti prvo odmaralište ove vrste, koje će ponuditi gostima da svoju aferu održavaju u tajnosti”, kaže predstavnik Illicit Encounters, Kristijan Grant.

“Planirano je da ostrvo bude otvoreno za goste od 2017. godine, a umesto hotela ćemo ponuditi privatni smeštaj. Važiće pravilo: ‘Sve što se desi na ostrvu, ostaje na ostrvu'”, kaže Grant.

Izvor: Mondo.rs

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.