October 21, 2018

“OTIŠO JE SARMU PROBO NIJE” – Mićić “opravdao” Dodikov izostanak sa ručka!

“OTIŠO JE SARMU PROBO NIJE” – Mićić “opravdao” Dodikov izostanak sa ručka!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je u četvrtak u Bijeljini svečanostima povodom krsne slave tog grada, ali je, na iznenađenje mnogih, otišao prije slavskog ručka, i to u trenutku kada je u salu ulazio domaćin – gradonačelnik Mićo Mićić.

Dodikovo prisustvo taj dan u Bijeljini prvo je okarakterisano kao pozitivan primjer saradnje republičke s lokalnom vlašću koju predvodi SDS, ali su odmah nakon ručka počele spekulacije o tome šta se zapravo desilo između Dodika i Mićića.

Gradonačelnik Bijeljine za Srpskainfo tvrdi da nije nastao nikakav problem i da mu je Dodik unaprijed rekao da neće moći ostati do kraja svečanog dana.

– Poslije završetka ceremonijala otišli smo do Gradske uprave, a odatle pješke krenuli do sale za ručak. Međutim, zadržo sam se ispred Centra za kulturu gdje je BN televizija imala studio za javljanje uživo. Kada sam sa vladikom Fotijem nakon toga dolazio u restoran, da počnemo ručak, sreli smo predsjednika Dodika koji je morao da ide u Ugljevik, jer je već tamo imao zakazan sastanak. Unaprijed mi je rekao da može ostati još samo pola sata. To je sve – kaže Mićić.

Prema njegovim riječima, protokol su ispoštovali svi gosti, uključujući Dodika, ali i ministra spoljnih poslova BiH Igora Crnatka, predsjednika SDS Vukotu Govedaricu, strane ambasadore i ostale zvanice.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.