October 20, 2018

PDP traži hitan odgovor od Vlade RS

PDP traži hitan odgovor od Vlade RS

Poslanički klub Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražio je danas od Vlade Republike Srpske da hitno odgovori je li tačno da je helikopter Republike Srpske u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

Poslanički klub PDP zahtijeva hitan odgovor na pitanje – za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnosti Kabineta predsjednika Republike Srpske.

S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade Republike Srpske tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let, saopšteno je iz Partije demokratskog progresa.

Regionalna folk diva Svetlana Ražnatović u novogodišnjoj noći pjevala je u Banjaluci u jednom privatnom objektu, a na tu žurku je stigla, kako tvrde mediji, helikopterom Vlade Republike Srpske.

Svetlana Ceca Ražnatović obavijestila je svoje fanove na Fejsbuku i Instagramu da na novogodišnji koncert u Banjaluku stiže na vrijeme i to u velikom stilu – helikopterom.

(BN)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.