August 06, 2020

Pljačkaši zlatare u Bijeljini priznali i tri razbojništva u Beogradu

Pljačkaši zlatare u Bijeljini priznali i tri razbojništva u Beogradu

Dvojica naoružanih razbojnika iz Srbije, koja su uhapšena za manje od tri sata nakon pljačke zlatare u Bijeljini, priznala su tokom kriminalističke istrage i tri razbojništva počinjena u Beogradu, izjavio je danas načelnik Centra javne bezbjednosti Žarko Ćosić.

Ćosić je, kako je prenijela Srna, rekao novinarima da su kod državljana Srbije M. P. (22) i S. M. (18) iz Beograda pronađeni predmeti iz pljačke, a procjenjuje se da je riječ o zlatnom nakitu vrijednom 16.000 KM.

Naoružani razbojnici jučer su u podne opljačkali zlataru “Smaragd” u centru Bijeljine.

Ćosić je na konferenciji za novinare pohvalio izuzetno dobru i kontinuiranu saradnju CJB-a Bijeljina sa pripadnicima Terenske kancelarije Sjeveroistok Granične policije BiH, koja se pokazala i u ovom slučaju.

Načelnik ove terenske kancelarije Dragan Kulić rekao je novinarima da su odmah nakon jučerašnjeg razbojništva lični opis počinilaca dobili svi granični prelazi i mobilni timovi Granične policije.

Prema njegovim riječima, pri pokušaju izlaska iz BiH u Srbiju na graničnom prelazu Rača već u 14.15 sati otkriven je prvi osumnjičeni u taksiju, registarskih tablica BiH, kojim je upravljao državljanin BiH.

Detaljnim pregledom kod lica su pronađeni zlatni lančići, nakon čega je uhapšen.
pljackasi-zlatare-u-bijeljini-priznali-i-tri-razbojnistva-u-beogradu-_1460458726_0
Kulić kaže da je pet minuta kasnije na Rači naišao i drugi taksi u kojem se nalazio drugi osumnjičeni, kod kojeg je pronađeno opljačkano zlato.

Oba lica su uhapšena i nakon kriminalističke obrade biće predata tužilaštvu.

Izvor:Oslobodjenje online

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.