September 23, 2018

Pogledajte kako je Đoković zapjevao popularni hit VIDEO

Pogledajte kako je Đoković zapjevao popularni hit VIDEO

Iako je Novak Đoković 29 godina napunio 22. maja, teniski as pomjerio je rođendansku proslavu zbog profesionalnih obaveza. Međutim, kako je rođendan njegove supruge 17 juna, bračni par Đoković organizovao je zajedničku proslavu u jednom beogradskom restoranu.

Djelić atmosfere sa proslave Jeleninog jubilarnog 30-og rođendana Novak Đoković je uživo emitovao na svom Fejsbuk profilu.

Tako su milionski auditorijum, koji prati najboljeg tenisera na svijetu bio u prilici da vidi šta je Jelena dobila za rođendan od Novakovih roditelja, ali i kako zvuči pesma “O svemu mi pričaj ti”, Milana Toplalovića Toplaka, kada je izvodi Novak Đoković.

A kako to obično biva, razloga za slavlje nikada ne manjka u porodici Đoković, pa osim što su supružnici proslaviti rođendane, Đokovići su proslaviti i Novakovo nedavno osvajanje Rolan Garosa.

djokovic rodjendan 2

Porodica i najbliži prijatelji okupili su se nakon 19 sati u restoranu, a prva je stigla Novakova majka Dijana, a potom i Novakov stric Goran, a tu su i Jelenina majka, otac i djeda.

Novakova supruga stigla je nasmijana, a ubrzo nakon nje, u istom raspoloženju stigao je i teniski as.

 Izvor:Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.