Februar 10, 2019

POMAMA ZA JOKIĆEM Navijač je ušao u dvoranu, svi su gledali samo u njegov dres Srbije sa Jokićevim brojem i imenom (FOTO)

POMAMA ZA JOKIĆEM Navijač je ušao u dvoranu, svi su gledali samo u njegov dres Srbije sa Jokićevim brojem i imenom (FOTO)

Nikola Jokić je jedna od najvećih zvijezdi NBA lige ovog trenutka, a navijači više ne nose samo njegove dresove iz Denver Nagetsa.

Naime, jedan stariji gospodin je na meč sa Hjustonom došao u reprezentativnom dresu sa brojem 14 našeg asa.View image on Twitter

View image on Twitter

Daily Nikola Jokic Dose@JokicDose

Huge respect for the gentleman who came to the @nuggets game last night vs. Rockets wearing Nikola Jokic Serbian jersey No: 14. #Joker #MileHighBasketball⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠ #JokicMVP #Jokic108:18 PM – Feb 2, 2019See Daily Nikola Jokic Dose’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Njegov izbor odjeće za taj dan je naišao na velike simpatije u dvorani, a objektiv kamere ga je uhvatio u posljednjem minutu meča.

Podsjetimo, Nikola Jokić je po peti put u karijeri, a treći put ove sezone izglasan za igrača sedmice u Zapadnoj konferenciji. Igra sjajnu košarku ove sezone i predvodi ekipu u svim vodećim katergorijama, pa otud i ne čudi što ćemo ga gledati i na Ol-star vikendu i to u dvostrukoj ulozi.

(Blic)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.