October 24, 2018

Porodica Adams dobija animirani film

Porodica Adams dobija animirani film

MGM je unajmio odličnu glumačku postavu čije će glasove podariti voljenim članovima porodice Adams, koji dobijaju svoj dugometražni animirani film.

MGM je unajmio odličnu glumačku postavu čije će glasove podariti voljenim članovima porodice Adams, koji dobijaju svoj dugometražni animirani film, piše IGN Adria.

Prema zvaničnoj objavi, “akciona komedija” će iza mikrofona imati Oscara Isaaca (Gomez Addams), Charlize Theron (Morticia Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finna Wolfharda (Pugsley Addams), Nicka Krolla (Uncle Fester), Bette Midler (Grandmama) kao i Allison Janney u ulozi arhineprijatelja porodice, Margaux Needler.

Prethodni projekat Conrada Vernona i Grega Tiernana, koji će režirati animirani film bio je… pa, Sausage Party, tako da videćemo kako će se snaći u nečemu manje poremećenom. Film će, uglavnom, pratiti porodicu Adams, čija svakodnevnica se menja kada se suoče sa paklom “reality” šou programa koji ih proganja, dok pokušavaju da okupe širu rodbinu na jednom od prepoznatljivih slavlja, baš u stilu Adamsovih.

“Greg i ja smo oduvek bili fanovi porodice Adams u svim njenim inkarnacijama, i kada smo krenuli sa ovim filmom, želeli smo da takođe napravimo nešto novo,” izjavio je Conrad Vernon. “S tim na umu, crpeli smo inspiraciju iz originalnih novinskih stripića iz New Yorkera, u kojima je sjajni Charles Addams oživeo svoje likove. Želimo da ispričamo kako su se Gomez i Morticia upoznali, zasnovali porodicu i svoj dom. Ovo me je najviše privuklo da radim film, a fenomenalni glumci koje smo okupili pomoći će nam da na pravi način predstavimo Adamsove novoj generaciji.”

Porodica Adams stiže u bioskope 11. oktobra, 2019. godine.

Novosti
foto:internet

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.