PREKOMPOZICIJA VLASTI U BIJELJINI Sječa direktora i funkcionera

PREKOMPOZICIJA VLASTI U BIJELJINI Sječa direktora i funkcionera

Ovih dana neuobičajeno je živo na bijeljinskoj političkoj sceni a u susret narednoj Skupštini grada !

Zvanične izjave nije lako dobiti ali je zato nezvaničnih sve više! Kao što smo praktikovali u prethodnom periodu pred vas iznosimo samo “provjerene nezvanične” izjave!

Svi sagovornici portala tvrde da će u naredna dva mjeseca doći do većih “pomjeranja” u foteljama kojima “gazduje” Grad Bijeljina i gradonačelnik Mićo Mićić!

Mićić je naime “nezadovoljan” radom u Dječijem vrtiću Čika Jova Zmaj i u Agenciji za mala i srednja preduzeća!

Pored dva navedena mjesta, Mićić planira da na mjesto svog zamjenika umjesto radikala Đurđevića postavi svog čovjeka od povjerenja i još uvijek aktuelnog pomoćnika u Ministarstvu za izbjegla i raseljena lica Savjeta ministara BiH, Predraga Jovića!

Ono u čemu se slažu i u opoziciji a i u aktulnoj većini je da je Jović u Bijeljinu i Semberiju sa svoje pozicije “donio” značajna donatorska sredstva a što u prethodnoj dekadi nije ni jedan funkcioner sa područja Bijeljine!

Sagovornici semberskih tvrde da ovim imenovanjima bez učešća u vlasti ostaju Šešeljevi radikali a da se dobrano klima i pozicija Demosovih kadrova na nivou grada!

Mićić je opet kako tvrde izvori najspremniji da u ovom periodu reši pitanje Demosa i njegovog učešća u vlasti Bijeljine jer ih ne smatra pouzdanim partnerom pred nadolazeće izbore 2020 godine!

SDS praktično ako ostvari svoje namjere u izborni ciklus ulazi bez radikala i Demosa, mada na ove druge imajući u vidu okolnosti nastale nakon cijepanja DNS-a, u svakom slučaju ne može računati na njih kao otvorene partnere u borbi za vlast.

Odlaskom Demosa upražnjena ostaju još dva tri funkcionerska mjesta u Bijeljini!

DNS, ili ono što je ostalo od stranke uskoro bi trebao da u javnost izađe sa “bitnim” informacijama a očekuje se i jedno postavljene u korist DNS-a a sa republičkog nivou! O tome drugom prilikom!

semberske.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.