September 26, 2018

Preziva se na “ić”: Srbin ili Rus, ko je vođa ruskih ultrasa u Francuskoj? (FOTO)

Preziva se na “ić”: Srbin ili Rus, ko je vođa ruskih ultrasa u Francuskoj? (FOTO)

Nakon nekoliko dana žestokih poraza njihovih huligana od ruskih ultrasa engleski mediji su se pozabavili time ko je ustvari mozak cele “operacije”

facebook.com/Bratko Gladić
Vasilij često trenira u trenerci sa grbom Crvene zvezde

Kao prvoosumnjičeni obeležen je izvesni Vasilij Stepanov, poznatiji i pod nadimkom “Ubica”, a koji na društvenim mrežama koristi pseudonim Bratko Gladić (jasna je aluzija na haškog optuženika).

On je vođa podgrupe navijača Spartaka “Gladijatori”, a Dejli mejl tvrdi da je je baš Stepanov organizator akcija ruskih navijača u Francuskoj.

– Moje huligansko vreme je isteklo. Nemam više vremena da se bavim tim, posvećen sam vaspitavanju svoje dece – poručio je Stepanov, koji tokom EP u Francuskoj na društvenim mrežama izbacuje fotografije na kojima je sa porodicom u Moskvi.

Pored toga, Dejli mejl tvrdi da je Vasilij Stepanov veliki zaljubljenik u Srbiju, da je prijatelj sa navijačima Crvene zvezde i da na Fejsbuku ima pseudonim Bratko Gladić, preko kojeg komunicira sa srpskim prijateljima. Na njemu je čak nekoliko fotografija gde je Stepanov obučen u majice Crvene zvezde, “Kosovo je Srbija”… – prenosi Informer.

Izvor:vesti online

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.