October 16, 2018

Prikupljen novac za malog Aleksandra : Završena akcija!

Prikupljen novac za malog Aleksandra : Završena akcija!

Za liječenje malog Aleksandra Gajića iz Glumine kod Zvornika, koji boluje od agresivnog tumora na malom mozgu, prikupljeno je dovoljno sredstava, zbog čega se obustavlja akcija prikupljanja novca – rekao je danas za BN televiziju Aleksandrov otac Željko Gajić.

Prema njegovim riječima, na bankovne račune i putem humanitarnih telefonskih brojeva, za liječenje Aleksandra uplaćeno je oko 231.000 evra, a novi predračun, koji je dostavila klinika iz Njemačke iznosi 174.000. evra.

“Doktori iz klinike u Minhenu rekli su da Aleksandar odlično podnosi terapije, da je zdravstveno bolje i da nisu potrebne matične ćelije i operacija, zbog čega je predračun za liječenje manji. Obavještavamo javnost da se obustavlja akcija prikupljanja novca”, objašnjava dječakov otac.

Željko Gajić kaže da će četrnaestomjesečni Aleksandar u klinici u Minhenu ostati na liječenju još godinu i po dana, tako da su mogući naknadni troškovi, ali da će javnost o svemu biti obavještena.

“Aleksandar je u klinici sa majkom i svi se nadamo najboljem. Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli, kao i BN televiziji, koja nas je od početka pratila i pomagala”, ističe Aleksandrov otac Željko Gajić.

(BN)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.