Decembar 05, 2019

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM Majku bacio sa balkona

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM Majku bacio sa balkona

Vijeće Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, po prijedlogu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, donijelo je odluku kojom je produžilo pritvor Miljanu Žarkoviću iz Milića, optuženom da je ubio svoju majku Desu tako što ju je bacio sa balkona.

Kako je potvrđeno iz Suda, Žarkoviću je pritvor produžen nakon potvrđivanja optužnice, jer se za djelo za koje se tereti može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja, te postoji bojazan da bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti.

Žarkoviću je optužnicom stavljeno na teret da je 21. decembra prošle godine, oko 23 sata, u Milićima, u pijanom stanju, došao do stana u kome živi sa svojim roditeljima, u Ulici Vuka Stefanovića Karadžića, te po ulasku u stan bez povoda, počeo da razbija stvari po stanu i da ih baca kroz prozor svoje spavaće sobe i sa balkona, na kojem je fizički napao svoje roditelje majku Desu i oca V. Žarkovića.

On je navodno, dok je njegova majka gledajući sa balkona, provjeravala koje stvari su bačene, objema rukama je uhvatio za nožne zglobove i prebacio je preko ograde balkona.

Žena je sa šestog sprata pala na zemljanu podlogu pored stepeništa na ulazu u zgradu, usljed čega je zadobila tjelesne povrede od kojih je preminula na mjestu.

Miljan je neposredno nakon zločina uhapšen kada je pokušao pobjeći iz zgrade.

(Faktor.ba)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.