October 21, 2018

PROGNOZE PRED FINALE Sanja pala na kladionicama!

PROGNOZE PRED FINALE Sanja pala na kladionicama!

Iako je u polufinalu imala fenomelanan nastup ispraćen ovacijama, kladionice ne prognoziraju srpskoj predstavnici veći uspeh u finalnoj večeri Evrosonga.

Pre početka Evroviyije Sanja Vučić je po visini kvote za pobedu na Evroviziji bila među top deset. Nakon završetka polufinala i objavljivanja svih 26 finalista, njeni izgledi su se znatno pogoršali, ako je verovati kladionicama koje je sada stavljaju na 16. mesto, a kvota za njenu pobedu je oko 100.

Na samom vrhu tabele nije se mnogo toga promenilo. Vodeće mesto i dalje ima Rusija, a prati je Australija, Ukrajina, Francuska i Švedska. Na začelju tabele nalaze se Nemačka, Mađarska, Češka, Litvanija, Gruzija, kao i Hrvatska, koja je na početku bila jedan od favorita.

Sanji u prilog ide to što nastupa pod rednim brojem 15, odnosno u drugoj polovini finala, kao i što se u finalu, osim Hrvatske, neće naći ostale zemlje bivše Jugoslavije. Kvote i prognoze menjaju se iz minuta u minut, a videćemo da li će Sanja napraviti iznenađenje kladioničarima.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.