PROTEST U BIJELJINI Maksimović: Ne bih se nikako menjao sa Mićićem

PROTEST U BIJELJINI Maksimović: Ne bih se nikako menjao sa Mićićem

Zlatko Maksimović, kandidat Koalicije “Bijeljina pobeđuje” za gradonačelnika u Bijeljini, izjavio je danas, na protestu u ovom semberskom gradu, da se nikako ne bi menjao sa Mićom Mićićem

– Mićić zna da nema podršku ljudi. Vas koji ste se ovde okupili Mićić ne može da pogleda u oči – rekao je Maksimović.

Na Trgu Kralja Petra Prvog Karađorđevića u Bijeljini, na protestu u organizaciji Koalicije “Bijeljina pobeđuje”, okupilo se par stotina ljudi. Protest je organizovan zbog nezadovoljstva rezultatima na lokalnim izborima, pri čemu Koalicija tvrdi da je Mićić došao do pobede na nelegalan način.

Foto: G. Bobić / RAS Srbija

Okupljene su dočekali Zlatko Maksimović, koji ne želi da se pomiri sa tesnim porazom na lokalnim izborima, a pored njega su Nedeljko Ćorić, predsednik Gradskog odbora SNSD, Cvijetin Nikić iz Srpske napredne stranke, Nedeljko Jović, predsednik GO SP, Dragan Krstić iz Pokreta za Semberiju i drugi.

– Ovoliki broj ljudi, koji se ovde okupio skoro samoinicijativno da izrazi nezadovoljstvo zbog izborne krađe u Bijeljini, govori da smo mi definitivno u pravu – rekao je Maksimović.

Istakao je uverenje u pobedu Koalicije.

Potom je najavio nova okupljanja.

– Ne smijemo stati na ovome, jer moramo da dokažemo kakva je izborna volja Semberaca. Mićić za nas nema legitimitet – zaključio je Maksimović uz poruku “Semberija pobeđuje”.

Foto: G. Bobić / RAS Srbija

Nedeljko Ćorić, predsednik Gradskog odbora SNSD, objavio je da je Koalicija “Bijeljina pobeđuje” potpisala “Konvenciju o neligitimnosti Miće Mićića”.

– Nije ovde u pitanju dobrobit stranke, već poštovanje volje građana. Nećemo dozvoliti da se vaša volja promeni na bilo koji način, pogotovo ne krađom glasova i mahinacijama druge vrste. Mićićev jedini cilj je da ostane u fotelji – rekao je Ćorić.

Dodaje kako nije isključeno da će protesti biti organizovani i ispred CIK BiH.

Nakon pola sata protest je završen bez incidenata.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.