Septembar 21, 2020

PUKLA BRUKA: Koalicija “Bijeljina pobjedjuje” optuživala Miću Mićića a krali glasove od njega

PUKLA BRUKA: Koalicija “Bijeljina pobjedjuje” optuživala Miću Mićića a krali glasove od njega

Nakon ponovnog prebrojavanja glasova sa biračkog mesta u bijeljinskom naselju Amajlije  029 B 046 A od strane Centralne izborne komisije BiH koje je odrađeno za vikend u Olimpijskom centru Zetra u Sarajevu,danas tokom posle podneva saopšteni su zvanični rezultati!

Javnost u Semberiji je malo reći šokirana zvaničnim rezultatima prebrojavanja!

Tokom vikenda a zbog većeg broja posmatrača koji su bili prisutni na samom brojanju a delegirani od strane lokalnih, gradskih političkih subjekata procurile su pojedine informacije ali je većina prihvatila sa rezervom baš zbog razmera krađe od strane koalicije “Bijeljina pobjedjuje”.

Prema prethodnim rezultatima,kandidat Uspješne Srpske i koalicije oko SNSD-a Zlatko Maksimović osvojio je 394 glasa a kandidat koalicije Saveza za pobjedu Mićo Mićić  242 glasa a što možete videti na slici:

1

Nakon ponovnog prebrojavanja utvrđeno je da je novi stari Gradonačelnik Bijeljine oštećen za 22 glasa a da je kandidatu Zlatku Maksimoviću dopisano 125 glasova a što u ukupnom skoru stoji da je Mićo Mićić pokraden za ni manje ni više 147 glasova!!!

 

20-novi-rezultat

Prema najnovijim zbirnim rezultatima koje je objavio CIK,Mićo Mićić sada ima još uvjerljiviju prednost u odnosu na protiv kandidata Zlatka Maksimovića:

amajlije

amajlije2

Prema našim izvorima u CIK-u, za ponovno brojanje sa ovog biračkog mesta odlučili su se zbog većeg broja nelogičnosti u rezultatima i zbog nedostatka nevažećih glasačkih listića!

Po njihovim informacijama na biračkom mestu u Amajlijama pored prekrajanja biračke volje građana došlo je i do prepravke biračkog materijala a što je važećim zakonodavstvom krivično delo.

Pored evidentne krađe glasova gospodina Mićića prema našim saznanjima podaci koji će biti objavljeni sutra su još šokantniji!

Nadamo se da će se uskoro ovim povodom oglasiti pravni tim kandidata Zlatka Maksimovića i objasniti novonastalu situaciju a imajući u vidu da su upravo ovim povodom formirani!

Toliko o bijeljiskom proleću i petom oktobru!

SRAMOTA!!!

semberske.com

 

 

About The Author

Related posts

2 Comments

  1. Micina pita

    Ajd sad simpatizeri dr i njegovog djela pljujte opet sve portale i CIK i Pik i MIK i MICU TROFRTALJKU i sve koji nisu podrzali ovu VELICINU OD COVEKA

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.