April 02, 2020

RAKIJA U SKUPŠTINI REPUBLIKE SRPSKE 0,3 KM “Pijane” u skupštinskim klupama ili piju lošu dunju ili im građani subvencioniraju i alkoholizam

RAKIJA U SKUPŠTINI REPUBLIKE SRPSKE 0,3 KM “Pijane” u skupštinskim klupama ili piju lošu dunju ili im građani subvencioniraju i alkoholizam

Poslanik SNSD Srđan Mazalica danas je izazvao smijeh u parlamentu Srpske kada je u želji da dokaže kako se u skupštinskom restoranu izdaju fiskalni računi, donio poslaniku PDP Drašku Stanivukoviću račun na kojem je prikazan alkohol, čije točenje je inače zabranjeno u ovoj instituciji.

Priča o fiskalnim računima u parlamentu Srpske pokrenuta je još juče kada je Stanivuković tokom skupštinskog zasjedanja upitao ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović zbog čega se u restoranu u toj instituciji oni ne izdaju.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Isto je ponovio i danas tokom rasprave na sjednici NSRS o zatvaranju objekata koji ne izdaju fiskalne račune. Stanivukoviću je u jednom momentu prišao poslanik Mazalica i dao mu fiskalni račun kao dokaz da se oni izdaju u restoranu.

– Šta je ovo?! – upitao je Stanivuković pokazujući na račun.

Foto: Privatna arhiva– U skupštinskom restoranu je zabranjeno točenje alkohola, a na ovom računu stoji rakija dunjevača, šljivovica i slično. Ovdje ima alkohola kao da ovdje borave pijanci – kazao je Stanivuković, što je izazvalo smijeh mnogih u skupštini.

Stanivuković je nakon sjednice kazao za Srpskainfo da je poslanik Mazalica sam upao u svoju zamku jer je u želji da odbrani sistem, dao mu u ruke dokaz koji govori da sistem ne radi kako treba.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.