August 07, 2020

Ramer “vidio” 578 prekršaja

Ramer “vidio” 578 prekršaja

U periodu od 5. do 12. aprila radarski sistem “Ramer 10” evidentirao je 578 prekoračenja brzine na putevima u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina, a koji će biti procesuirani putem pošte na adrese vlasnika vozila.

– S obzirom na to da povoljni vremenski uslovi omogućavaju razvijanje većih brzina, a neprilagođena, nepropisna i nebezbedna brzina glavni je uzrok saobraćajnih nezgoda sa posledicama po lice. Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja – navodi se u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

Podsećaju građane da će i u narednom periodu na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina biti uređaj za merenje brzine kretanja “Ramer 10”.

(Blic)

About The Author

Related posts

1 Comment

  1. Komercijalista

    Kad vi iz Policije malo preispitate ogranicenja na vecini dionica i skontate da se danas ne voze trokolice nego puno savremenija auta, koja su pouzdanija i bezbjednija kako za putnike u samom autu tako i za druge ucesnike u saobracaju, smatracu ovu zloupotrebu Ramera kao represivnu mjeru a ne preventivnu. Sebe mogu da nazovem profesionalnim vozacem jer mjesecno predjem oko 4000km iz iskstva vam mogu reci da ste uvodjenjem Ramer radara saobracaj ucinili nesigurnijim jer onaj ko je vozio brzo i preticao sada ce preticati cesce i time ugrozavat ostale ucesnike u saobracaju. U sustini kaznjavate posten narod koji za brzinu od 61kmh izmedju Ugljevika i Bijeljine moraju da plate kaznu visine i do 25% njegovog mjesecnog prihoda. Kladim se da u ovih 570 kazni se nalazi bar 500 takvih koji ce ni krivi ni duzni umjsto da obuku svoje dijete ili kupi pelene morati da izdviji nenormalnu sumu novca za placanje vasih nebuloza. Od magistralnih puteva na citavoj opstini Bijeljinaizuzev grada 50kmh ogranicenje bi trebalo da bude samo na dionicama ne vecim od 200m U Dvorovima, Patkovaci, Vrsanima, Dragaljevcu i Suvom Polju ono sve ostalo ogranicenje treba da bude izmedju 70-90kmh. Sa ovakvim ogranicenjima kladim se da bi povecali bezbjednost saobracaja visestruko jer bi bilo manje preticanja i kriticnih situacija a onaj ko se ni ovog ne pridrzava neka plati kaznu i zasluzio je.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.