October 19, 2018

SAD JE I ZVANIČNO Đoković ima novog trenera

SAD JE I ZVANIČNO Đoković ima novog trenera

Ono što se prethodnih dana najavljivalo, dobilo je potvrdu ovog četvrtka. Čeh Radek Štepanek će postati novi trener Novaka Đokovića, saopštio je naš as.

Ta priča je postala aktuelna otkad je Štepanek pre dve nedelje završio profesionalnu karijeru, a tu informaciju je Nole podelio sa navijačima na Instagramu tokom prenosa uživo.

Nole je, dok je bio u teretani, naobavezno ćaskao sa navijačima, odgovarao na njihova pitanja, kada se u njegov prenos uživo uključio Štepanek. Čeh ga je pitao da li je spreman za start nove sezone, na šta mu je Nole odgovorio da ne može da otkriva tajne zbog rivala.

Đoković ga je upitao kakvi su njegovi planovi, na šta je penzionisani teniser otkrio da uživa otkad ne igra tenis.

– Pa, želiš li da budeš moj novi trener, baš ga tražim? – rekao je Nole.

Konverzacija je potrajala još nekoliko minuta, pre nego što se Štepanek pojavio porad našeg asa, koji je potvrdio:

– Sada je i zvanično, Radek je postao moj novi trener – istakao je Đoković.

Štepanek će se priključiti Andreu Agasiju u Novakovom stručnom štabu, i to od januara, kada se naš as bude i vratio na teren. Đoković je uvek isticao da ga sa Čehom veže veliko prijateljstvo, a penzionisani teniser će od naredne sezone moći da pomogne Noletu da se vrati na teniski vrh.

Podsetimo, Novak je ovu sezonu završio u julu zbog bolova u levom laktu, posle čega je i pao na ATP rang listi. Od januara će pokušati da se vrati na vrh, i to uz pomoć novih lica u njegovom stručnom štabu.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.